Spar penger på kosttilskudd ved å bruke rabattkoder 

Det å spare penger er noe som mange er opptatte av. Hvis du ser en vare til en pris, og nesten samme vare til en mye lavere pris, så vil du trolig velge den billigste. Grunnen til dette kan sikkert diskuteres i timevis, men det er én ting man kan bli enige om, og det er at penger spart er bra.

Shopping på nett har åpnet opp en helt ny verden når det kommer til sparing på det man ønsker å kjøpe. Det finnes for eksempel mange butikker som selger kosttilskudd og vitaminer over nett, og det er mange som benytter seg av det. Man sparer rett og slett en tur til helsekostbutikken, for varene blir sendt i posten. Det blir ikke enklere enn det, men det blir faktisk enda bedre:

Mann lager proteinshake

Det er nemlig slik at i tillegg til at det er mange nettbutikker på nett, så har det også dukket opp mange rabattnettsider. Disse rabattsidene går ut på at forbrukerne kan finne frem til ulike rabattkoder som kan benyttes hos de ulike nettbutikkene. Det betyr at hvis man har lagt inn en bestilling på kosttilskudd, så kan man oppsøke en rabattnettside og se om det er noen rabatter tilgjengelige for den nettbutikken man skal handle fra. Nye rabattkoder dukker ofte opp hos de ulike nettsidene, så det gjelder å følge med for å se hva slags rabatter det er mulig å få med på bestillingen sin.

Fra 1. oktober i år ble det innført et nytt regelverk som regulerer privatimport av legemidler. Etter lovendringen kan privatpersoner kun importere legemidler fra EU/EØS som er reseptfrie, godkjent i Norge og med norsk tekst på pakningen og pakningsvedlegg.

I praksis betyr de nye reglene at det er svært få legemidler du kan handle på nett fra utlandet.