Kjøp nye klær for å feire din nye kropp 

Det er ingen hemmelighet at det er stort fokus på kroppen i vår hverdag. Det er selvfølgelig viktig at dette blir tatt på en sunn måte, og at fokuset ikke ender opp med å påvirke menneskene negativt.

Det er nå slik at de aller fleste av oss er opptatte av hvordan vi ser ut. Mange føler selv at de har en fin kropp som de er fornøyde med, men det er også mange som føler det helt motsatte.

Det som er viktig hvis man føler det motsatte, er at man gjør noe med det. Det kreves mye hard jobbing, men det er absolutt verdt det når man begynner å se resultatene. Det skal ikke alltid så store endringer til heller. Det kan være så enkelt som å begynne å gå til jobb istedenfor å kjøre, eller droppe sjokoladebiten på kvelden.

Trine Moholdt er forsker og postdoktor på NTNU og leder i forskningsgruppa Exercise, Cardiometabolic Health and Reproduction. Hun råder de som starter med trening til å se på det som starten på en ny livsstil.

Hvis man allerede har kommet så langt at det merkes en forskjell på kroppen, så kan man med god samvittighet feire seg selv litt. Det er tøft å endre kroppen, og det er ingen tvil om at en liten premie kommer godt med. Kjenner man at kroppen har forandret, seg så kan den perfekte premien være noen nye klær til garderoben. Kroppen føles kanskje lettere, og man ønsker å vise den frem på en ny måte. Ønsker man virkelig å skinne og stråle, så kan ballkjoler fra Sofia Moore være løsningen.